harmoni energi zonterapi logo
Harmoni & Energi Zonterapi

Naturlig facelift - ansiktsmassage i Växjö

Naturlig facelift - en avslappnande och välgörande ansiktsmassage

Ansiktsmassage kan vara bra för dig med spänningshuvudvärk eller som känner dig stressad och behöver varva ner.

En avslappnande och välgörande behandling som lättar på spänningar i både ansikte, käkmuskulatur, skalp, nacke, dekolletage och axlar. Bevarar ansiktets spänst och fördröjer åldrandeprocessen. Samtidigt som metoden, precis som övriga zonterapibehandlingar har en positiv påverkan på resten av kroppen.

Ansiktsmassage kan fås här på kliniken eller göras en stund dagligen hemma. Kombinationen är den bästa för dig som vill ha maximal effekt!
Kvinna ligger på bänk och får zonterapi

Boka ansiktsmassage i Växjö

  • Massagen förbättrar hudens yttersta skikt genom att öka blodcirkulationen, vilket påskyndar cellförnyelsen och ger bättre lyster.
  • Ansiktsmassage förbättrar även vårt lymfflöde, hjälper till att transporterar bort slagg och överflödig vätska ner till lymfstationerna vid nyckelbenen.
  • Ökar produktionen av kollagen och elastin vilket ger en fastare hud och mer spänst. Vid stigande ålder så blir bindväven svag och släpper från musklerna vilket resulterar i slapp hud och rynkor.
  • Med rätt massagetekniker kan du stärka kopplingen mellan musklerna och bindväven och forma om bindväven både i ansiktet och på kroppen - en frisk bindväv ger ett bra flöde, bra lyster, bättre spänst och mindre rynkor.